Ma aprilie 26 2016

Anvelopa Nokian Line evaluată „bună” cu ocazia testelor anvelopelor de vară 2016 realizate de ADAC

„Puncte tari: + foarte echilibrată, + deosebit de bună pe drumuri uscate, + bună pe carosabilul umed, + consum de combustibil destul de scăzut” potrivit evaluării clubului automobilistic german ADAC a anvelopei de vară Nokian Line pentru autoturisme de talie mică și compactă de dimensiunile 185/65 R15 H. Nokian Line este „foarte recomandată” de cluburile automobilistice TCS din Elveția și ÖAMTC din Austria.

Anvelopa Nokian zLine este recomandată de ADAC, atrăgând atenția asupra „consumului de combustibil destul de scăzut” în cadrul testului anvelopelor de vară 2016 realizat de clubul automobilistic pentru autoturismele din clasa medie cu anvelope de dimensiunea 225/45 R 17 Y. Anvelopa Nokian zLine este evaluată „bună” la categoriile „drum uscat”, „consum de combustibil” și „uzură”. Evaluarea cluburilor TCS și ÖAMTC este „recomandată”.

Anvelopa sportivă Nokian zLine este „foarte recomandată”

Anvelopa sportivă Nokian zLine este „foarte recomandată” ca urmare a rezultatelor testului anvelopelor de vară din 2016 realizat de revista automobilistică germană Auto Zeitung și organizația responsabilă cu inspecțiile tehnice GTÜ . Nokian zLine asigură o conducere sigură și stabilă pe carosabilul umed. „Rezistența scăzută la rulare reprezintă unul dintre punctele tari ale anvelopei Nokian zLine”.

Anvelopa Nokian Weatherproof All-Weather obține rezultatul „bun +”

Anvelopa Nokian Weatherproof All-Weather obține rezultatul general „bun +”, pe lângă „recomandarea GUTE FAHRT” și se clasează pe locul al doilea în cadrul testelor anvelopelor all-season 2016 realizat de revista automobilistică germană GUTE FAHRT. „Foarte bună -” la categoria de iarnă, cu cea mai bună tracțiune și cea mai bună frânare pe zăpadă. Anvelopa Nokian Weatherproof asigură o performanță bună și echilibrată pe drumurile uscate, cu frânare bună pe carosabilul umed. Rezultatul testului de acvaplanare este „foarte bună”. De asemenea, rezistența sa la rulare este „foarte bună”.

Organizațiile ADAC, TCS și ÖAMTC au testat 32 de anvelope de vară cu dimensiunile 185/65 R15 H și 225/45 R 17 Y după criterii și cerințe stricte. În testului realizat de Auto Zeitung, au fot comparate 14 anvelope de vară cu dimensiunea 225/45 R 17. GUTE FAHRT a comparat 9 anvelope cu dimensiunea 205/55 R 16.

arhiva de ştiri