Mi noiembrie 18 2015

Anvelopele pentru toate anotimpurile Nokian Weatherproof sunt învingătoare la testul de anvelope „Auto Express”

Noile Nokian Weatherproof sunt câştigătoarele testului de anvelope pentru toate anotimpurile al revistei auto britanice „Auto Express”, revista-soră a publicaţiei germane „Auto Bild”. Prin „abilitatea lor remarcabilă pe zăpadă şi carosabil inundat”, noile anvelope pentru toate anotimpurile de la Nokian Tyres au obţinut victoria, însoţită de deviza „Cea mai bună achiziţie Auto Express 2015”. Unice, anvelopele pentru toate anotimpurile Nokian Weatherproof ale celui mai nordic producător de anvelope din lume, combină siguranţa pe timp de iarnă a anvelopelor de iarnă Nokian cu stabilitatea precisă în timpul rulării şi cu manevrabilitatea exactă a anvelopelor de vară Nokian.

Caracteristicile extraordinare ale anvelopelor Nokian Weatherproof pe zăpadă şi carosabil inundat desemnate învingătoare de „Auto Express”. Ca şi concurente plasate pe locul întâi, noile anvelope de înaltă performanţă au obţinut cele mai mari punctaje la disciplinele „Comportament de frânare pe zăpadă”, „Aderenţă pe zăpadă”, „Circuit pe zăpadă / ghidare laterală”, „Acvaplanare longitudinală” şi „Circuit pe carosabil ud / ghidare laterală”.

La categoria frânare, tracţiune şi manevrare pe zăpadă, anvelopele pentru toate anotimpurile Nokian Weatherproof au fost triple învingătoare, cu evaluare de 100%, depăşind astfel chiar şi performanţele comparative ale anvelopelor de iarnă. Anvelopele învingătoare au avut aderenţă bună la testul pe zăpadă, au ghidat autovehiculul în curbe şi au permis şoferului să accelereze mai devreme, fără derapaje. Acestea au jucat rolul principal chiar şi în condiţiile de acvaplanare pe carosabil inundat, în special în curbe.

Auto Express, una dintre cele mai mari publicaţii auto britanice, a testat pe un VW Golf șase tipuri de anvelope europene premium pentru toate anotimpurile cu dimensiunea de 205/55 R 16, printre care noutăţi ca Goodyear Vector 4Seasons Gen-2, Pirelli Cinturato AllSeason şi Vredestein Quatrac 5. În plus, revista Auto Express a comparat anvelopele pentru toate anotimpurile cu anvelopele de iarnă ContiWinterContact TS850 şi anvelopele de vară Dunlop Sport BluResponse. În calitate de anvelope învingătoare, Nokian Weatherproof au obţinut cele mai bune rezultate la toate disciplinele, ca anvelope de iarnă de referinţă şi anvelope de vară de referinţă.

Anvelopele pentru toate anotimpurile Nokian Weatherproof - confort cu mai multă siguranţă în timpul condusului, pe tot parcursul anului – 2 în 1

Noua familie de anvelope pentru toate anotimpurile Nokian Weatherproof, de înaltă performanţă, elimină povara schimbării anvelopelor, iritantă pentru şoferi în fiecare vară şi iarnă. Anvelopele pentru toate anotimpurile Nokian Weatherproof sunt adevărate anvelope de iarnă şi de vară totodată – 2 în 1. Polivalentele anvelope pentru vară şi iarnă Nokian Weatherproof sunt concepute pentru şoferii care îşi doresc deopotrivă să ruleze în siguranţă pe zăpadă şi pe zloată, dar şi uşor şi eficient vara. În timp ce anvelopele obişnuite pentru toate anotimpurile sunt de fapt anvelope de vară cu câteva caracteristici de iarnă, Nokian Weatherproof sunt atât adevărate anvelope de iarnă, cât şi anvelope de top pentru verile din România.

Anvelopele finlandeze pentru toate anotimpurile oferă performanţe durabile pentru autoturisme, vehicule sportiv-utilitare, furgonete şi camionete moderne. Toate dimensiunile acestor anvelope pentru toate anotimpurile sunt omologate oficial ca anvelope de iarnă şi au simbolul fulg de nea (3PMSF).

Noua familie de anvelope pentru toate anotimpurile Nokian Weatherproof 2 în 1 oferă unul dintre cele mai largi sortimente de pe piaţă din segmentul anvelopelor pentru întreg anul. Acesta include dimensiuni de la 13 la 18 ţoli, din clasele de viteză T (190 km/h), H (210 km/h) şi până la V (240 km/h). Numeroase dimensiuni sunt inscripţionate cu XL, acesta asigurând cea mai înaltă capabilitate portantă.Pentru vehicule de transport, camionete şi furgonete, au fost dezvoltate noile Nokian Weatherproof C, cu o gamă de dimensiuni de la 14 la 16 ţoli, în clasele de viteză de la R (170 km/h) la T (190 km/h). Acestea dispun de diverse modele de suprafeţe de rulare, atât pentru vehicule de mari dimensiuni, cât şi pentru sarcini mai uşoare.

Anvelopele pentru toate anotimpurile Nokian Weatherproof – pe perioada a patru anotimpuri

Comportament superior pe zăpadă, aderenţă excelentă chiar şi în condiţii de carosabil umed.

Performanţă permanentă întregul an

Comportament la rulare extrem de stabil şi confortabil

arhiva de ştiri