Jo iulie 9 2015

Nokian Tyres High-Tech oferă avantaje reale pentru șoferi

Noile anvelope de vară Nokian Tyres pentru SUV-uri oferă cea mai mare stabilitate și longevitate prin flancurile High-Tech cu aramidă și sunt deja câștigătoarele testelor.Tehnologia flancului cu aramidă protejează contra uzurii, deteriorărilor și tăieturilor.

Aramida întărește anvelopele și salvează viața. Aceste fibre de rezistență superioară se dovedesc a fi cele mai bune atât în industria aeronautică, cât şi în cea militară. La anvelopele pentru SUV-uri, deteriorările flancurilor apar des. Nokian Tyres este primul producător de anvelope care folosește aramida în flanc. Noile anvelope de vară pentru SUV-uri Nokian Line SUV și Nokian zLine SUV au deja aramida High-Tech pentru cea mai mare siguranță. Astfel, mai apar şi alte caracteristici.

Nokian Line SUV este câștigătoarea testului la Auto Bild allrad, Nokian zLine SUV este câștigătoarea testului la OFF ROAD

Căci anvelopele de vară Nokian SUV sunt deja câștigătoarele testelor.Nokian Line SUV este câștigătoarea testului pentru anvelope de vară pentru SUV-uri pe anul 2015 pentru revista auto germană Auto Bild Allrad cu cel mai bun calificativ „exemplar“ și la auto TEST. Nokian zLine SUV este câștigătoarea testului la OFF ROAD și primește cea mai bună clasare „deosebit de recomandabil“. Anvelopa de vară Nokian Line pentru autoturisme este câştigătoarea testului pentru anvelope de vară din 2015 a clubului automobilistic german ADAC şi al organizaţiei germane a consumatorilor Stiftung Warentest, obţinând calificativul „bună” şi fiind astfel recomandată în mod special.

„Aderență foarte bună pe carosabil umed, distanță de frânare scurtă pe carosabil umed, anvelope de vară echilibrate” sunt „punctele tari” ale anvelopelor de vară Nokian Line SUV la Auto Bild Allrad. Ele au primit cele mai bune note ale testului atât la testele pe carosabil umed, cât și pe teren. „Media generală 1” sună evaluarea revistei germane 4x4 „OFF ROAD” pentru câștigătoarea testului Nokian zLine SUV. „Puncte tari: Nokian obţine cele mai bune valori la frânarea şi manevrarea pe carosabil uscat şi ud." „Manevrare dinamică, precizie mare a direcției, caracteristici sigure pe teren, distanță scurtă de frânare pe carosabil umed” laudă revista germană auto TEST anvelopa Nokian Line SUV.

Datorită anvelopelor sale de iarnă excelente, Nokian Tyres din Finlanda este cunoscut într‑adevăr ca inventator al anvelopelor de iarnă, deținător al recordului mondial și lider al tehnologiei.Însă și anvelopele de vară ale mărcii premium Nokian câștigă testele.

Confort plăcut în mers și manevrare sportivă

Noile anvelope de vară Nokian Line SUV pentru utilizarea versatilă pe SUV-uri asigură un confort plăcut, performanţe crescute şi aderenţă puternică pe carosabil umed pentru SUV‑urile mici și medii.Ele rulează mult timp, căci au o longevitate extremă datorită înaltei rezistenţe a tehnologiei flancului Nokian cu aramidă. La testul pentru frânare pe carosabil umed, Nokian Line SUV a oprit cu 3,4 metri mai repede, deci cât lungimea unui SUV, față de concurentul premium, conform informațiilor producătorului. În plus, cu clasa B de eficiență a combustibilului acest pneu consumă mai puțin : în comparație cu concurenții premium cu clasa F de eficiență a combustibilului șoferul poate economisi până la 1935 RON la combustibil.

Anvelopele de vară sport Nokian zLine SUV asigură manevrare precisă, stabilitate înaltă, siguranţă în condiţii extreme şi satisfacţie sporită în timpul rulării pentru SUV-urile de clasă mare. Flancurile sale Nokian High-Tech-Aramid garantează longevitatea extraordinară. Aderenţa perfecta la rulare a acestor anvelope face condusul și mai sigur pe vreme ploioasă.

„Șoferii vor să se bucure de puterea SUV-urilor lor și doresc, în plus, longevitate și un sentiment de condus precis și confortabil“, crede managerul pentru dezvoltarea produselor Juha Pirhonen de la Nokian Tyres. „Fibrele de aramidă fac flancurile rezistente, astfel încât ele au o rezistență mai bună la lovituri și tăieturi care pot distruge anvelopele și pot opri autovehiculul.“

Anvelopele de vară Nokian pentru SUV-uri cu Nokian Tyres Satisfaction există în multe dimensiuni de la 15 până la 22 țoli, atât ca anvelope pentru înlocuire, cât și pe jante ca roți complete.

Cei 1935 de lei economie la combustibil ale Nokian Line SUV cu clasa B de eficiență a combustibilului în comparație cu competitorii premium cu clasa F de eficiență a combustibilului au fost calculați cu „calculatorul de economie la carburant” al Comisiei Europene

60 000 km rulaj anvelope noi, 8,0 l/100 km consum mediu de benzină, 5,02 lei/l. preț mediu pentru benzină premium în România, etichetă îmbunătățire de la F la B

http://ec.europa.eu/energy/en/topics/energy-efficient-products-and-labels/tyres
https://www.adac.de/infotestrat/adac-im-einsatz/motorwelt/benzinpreis_ausland.aspx

arhiva de ştiri