Tehnologia Nokian Tyres Aramid Sidewall

Garanţia unică Nokian Tyres Aramid

Este disponibilă pentru următoarele modele de anvelope:

 • Nokian Line SUV;
 • Nokian zLine SUV:
 • Nokian WR SUV 3;
 • Nokian Weatherproof SUV;
 • Nokian Hakkapeliitta R2 SUV.

Garanţia Nokian Tyres Aramid acoperă anvelopele deteriorate în mod accidental în zona flancului, furnizându-vă gratuit un produs nou echivalent.

Garanţia Nokian Tyres Aramid se aplică gamelor de anvelope Nokian Line SUV, Nokian zLine SUV, Nokian WR SUV 3, Nokian Weatherproof SUV şi Nokian Hakkapeliitta R2 SUV (anvelope Aramid, care au inscripţionat pe flanc vestă antiglonţ), achiziţionate în perioada 01.03.2016 - 28.02.2017.

Garanţia acoperă deteriorările accidentale din zona flancului anvelopei Aramid. Dacă o anvelopă care a fost folosită în mod adecvat şi montată corect suferă o deteriorare accidentală în zona flancului în timpul utilizării normale şi cedează, vi se furnizează în mod gratuit un produs nou echivalent de la oricare dintre retailerii Nokian Tyres care participă la programul de Garanţie Nokian Tyres Aramid (reţeaua Vianor România).

Cum se procedează când se constată deteriorarea anvelopei:

Aduceţi anvelopa Aramid deteriorată la furnizorul de unde aţi achiztionat-o sau la oricare retailer din reţeaua Vianor, care verifică valabilitatea garanţiei, controlând carnetul dvs. de Garanţie Nokian Tyres Aramid, factura originală care dovedeşte achiziţia anvelopei, îndeplinirea celorlalte condiţii (limite) ale Garanţiei Aramid, în special adâncimea profilului anvelopei Aramid, pe baza indicatorului de uzură DSI (Driving Safety Indicator) inscripţionat pe suprafaţa de rulare a anvelope. Carnetul Garanţie Nokian Tyre Aramid este furnizat la achiziţionarea anvelopelor o dată cu factura comercială.

În cazul în care condiţiile Garanţiei Aramid sunt îndeplinite, se va monta gratuit pe vehiculul dumneavoastră un produs Nokian Tyres nou, echivalent, în locul anvelopei deteriorate. Nu veţi suporta decât costul prezentării anvelopei la vânzătorul de la care aţi achiziţionat anvelopa sau retailerul Vianor cel mai apropiat.

Retailerul va completa formularul de pe spatele acestui carnet împreună cu dumneavoastră. Retailerul copiază formularul, iar dumneavoastră păstraţi Carnetul Garanţia Nokian Tyres Aramid original.

Condiţiile şi limitele Garanţiei Nokian Tyres Aramid

Condiţii:

 • Anvelopa Aramid este montată în mod adecvat pe jantă care se conformează standardelor ETRTO/ STRO (service autorizat RAR)
 • Anvelopa Aramid nu a fost supusă Ia suprasarcină şi a fost umflată la presiunea recomandată de producător.
 • Anvelopa a fost utilizată în condiţii normale. Garanţia Aramid nu acoperă sporturile cu motor, utilizarea pentru vehicule de urgenţă sau orice altă utilizare comparabilă cu acestea. De asemenea nu sunt acoperite actele de vandalism.
 • Cumpărătorul prezintă factura originală care demonstrează achiziţionarea anvelopei Aramid în perioada 01.03.2016 - 28.02.2017 şi a exemplarului original al carnetului de Garanţie Nokian Tyres Aramid.

Limite:

 • Garanţia Aramid este valabilă pană la o adâncime a profilului de patru (4) milimetri sau timp de un (1) an de la data achiziţionării anvelopei, în funcţie de evenimentul care survine mai întâi, şi este valabilă numai pentru vehiculul pe care anvelopele au fost montate pentru prima oară.
 • Garanţia Aramid este valabilă numai în ţara în care fost emisă, adică clientul are dreptul de a preda anvelopa Aramid deteriorată oricărui retailer Vianor din România.
 • Garanţia nu acoperă actele de vandalism şi furtul.
 • Garanţia nu acoperă jantele rupte şi niciun alt fel de daune directe sau indirecte.
 • Garanţia nu acoperă decât deteriorările din zona flancului, nu şi deteriorările la banda de rulare a anvelopei Aramid.