Garanție anvelopă Garantie anvelopa logo

2 ani garanție - înlocuirea anvelopei în caz de deteriorare

Experiența unică scandinavă a companiei Nokian Tyres vă garantează o conducere sigură și plăcută în toate condițiile. Garanția anvelopei este un beneficiu pentru clienți, care vă va ține pe drum chiar și în situații neașteptate. Garanția de 2 ani vă oferă o anvelopă  nouă corespunzătoare, dacă anvelopa originală este deteriorată accidental.

Dacă o anvelopă utilizată corespunzător și montată corespunzător este deteriorată accidental în timpul utilizării normale, clientul va primi , de la centrul de service Vianor sau de la orice distribuitor Nokian Tyres participant în programul de garanție a anvelopei, un produs nou corespunzător.

Cum se exercită garanția:

1) Vânzătorul v-a verifica valabilitatea garanției, verificând (a) actul original care dovedește achiziționarea anvelopelor, (b) fișa de verificare a anvelopelor Nokian Tyres a clientului și (c) îndeplinirea tuturor celorlalte condiții (limitări) de garanție.
2) Vânzătorul înlocuiește anvelopa
Vânzătorul vă va furniza, ca o compensare a produsului deteriorat, un nou produs Nokian Tyres corespunzător. Dumneavoastră veți plăti numai costurile de montaj pentru noua anvelope. 
3) Vânzătorul completează fișa de verificare
Vânzătorul  va completa împreună cu dvs. fișa de verificare Nokian Tyres. Dumneavoastră veți păstra originalul și vânzătorul copia.

Garanția se aplică numai pentru anvelopele cumpărate în perioada  1. 1. 2021 până la 31. 12. 2021 pe teritoriul României, la un centru de service autorizat Vianor sau la orice alt dealer de anvelope Nokian Tyres participant la programul Garanția anvelopei. 

Înregistrare Garanția anvelopei

Garanția anvelopei vă garantează o călătorie sigură și plăcută în toate condițiile. Este vorba de un beneficiu  pentru clienți, care vă va ține pe drum chiar și în situații neașteptate.                                                                  

Această Garanție oferă clientului certitudinea că va primi un nou produs corespunzător de la orice dealer Nokian Tyres care participă la programul Garanția anvelopei, în cazul în care anvelopa originală este deteriorată accidental.

Înregistrare Garanția anvelopei

Condiții şi limitări pentru Garanție