Informații despre anvelope

Etichete europene de clasificare a anvelopelor
Etichetele europene de clasificare a anvelopelor simplifică compararea anvelopelor între ele.
Din 2012, achiziționarea de anvelope noi în Uniunea Europeană a fost simplificată de eticheta de anvelopă. O astfel de etichetă este similară cu etichetele energetice pentru electrocasnice și îi încurajează pe șoferi să aleagă anvelope mai sigure și mai eficiente din punct de vedere energetic.

Date despre anvelope
Secțiunea noastră Date despre anvelope conține informații despre alegerea anvelopelor, marcajele anvelopelor și despre cea mai importantă legislație locală privind anvelopele. De asemenea, veți afla ce se întâmplă cu anvelopele pe măsură ce îmbătrânesc și ce se întâmplă cu anvelopele vechi după ce sunt scoase din uz.

Sfaturi utile pentru întreținerea anvelopelor
Anvelopele sunt cel mai important accesoriu de siguranță al mașinii dvs.: sunt conexiunea dintre dvs. și suprafața drumului. Anvelopele vor afecta foarte mult siguranța și confortul la volan. Asigurați-vă că anvelopele dvs. sunt în stare bună și nu uitați să le întrețineți.

Teste de succes ale anvelopelor Nokian Tyres
Citiți despre testele comparative la care au participat produsele Nokian Tyres.

Costul anvelopelor ieftine
Anvelope ieftine, chilipiruri, reduceri la anvelope ... toate sună bine pentru consumatorii atenți la preț, mai ales atunci când au nevoie de anvelope noi de vară sau de iarnă. Pe termen lung, o anvelopă ieftină poate costa mult mai mult decât o anvelopă de vară sau de iarnă premium.