Ma martie 24 2015

Nokian este câştigătorul testului pentru anvelope de vară al ADAC 2015

„Bună + foarte bine echilibrată şi cu grad redus de uzură + foarte bună pe carosabil ud” este verdictul ADAC pentru Nokian Line. Câştigătoarea testului şi în cadrul organizaţiei Stiftung Warentest. A obţinut cel mai bun calificativ în ambele teste.

Câştigătoarea testului este Nokian Line, iar dimensiunea recomandată în mod special de acest test este cea de 185/60 R14 82H. Anvelopa finlandeză „verde”a obţinut calificativul „bună” în toate domeniile de testare relevante din punct de vedere al siguranţei. Anvelopa Nokian a primit calificativul „bună” atât pentru carosabil uscat cât şi umed, şi pentru asigurarea unui consum redus de combustibil. A primit chiar şi calificativul „foarte bună” din partea autoclubului german ADAC pentru gradul său redus de uzură. Nokian Line este şi câştigătoarea testului organizaţiei germane a consumatorilor Stiftung Warentest, obţinând cel mai bun calificativ la „testul de EVALUARE A CALITĂŢII - bună”.

Costuri reduse de anvelopele Nokian datorită asigurării consumului redus de combustibil şi a rezistenţei foarte bune la uzură

Ca recomandare în vederea reducerii costurilor, marca premium Nokian asigură un consum redus de combustibil şi o rezistenţă foarte bună la uzură. Numai cu avantaje, fără niciun punct slab, această anvelopă se distinge în evaluarea ADAC. Organizaţia Stiftung Warentest recomandă Nokian Line ca fiind „sfatul nostru” şi una dintre „cele mai bune anvelope”. Proprietăţile foarte bine echilibrate sunt deosebit de importante pentru o anvelopă bună.

Calificativul „bună” din punctul de vedere al tuturor criteriilor testului, relevante în ceea ce priveşte siguranţa, a fost obţinut de Nokian Line şi pentru dimensiunea de anvelopă

205/55R16 91V testată de ADAC şi de organizaţia Stiftung Warentest.

Nokian Line este şi câştigătoarea testelor din cadrul Clubului automobilistic elveţian TCS şi a Clubului Automobilistic Austriac ÖAMTC, aceasta obţinând calificativul „bună” din partea revistei austriece pentru informarea consumatorilor „Konsument”. Un alt succes în urma testării a fost obţinut de anvelopa sport Nokian zLine: „recomandată în mod deosebit” din partea cotidianului german „Auto Zeitung”. „Performanţă bună a anvelopei Nokian zLine pe carosabil uscat. Rezistenţă redusă la rulare, manevrare cu adevărat sigură pe carosabil umed”.

ADAC şi organizaţia Stiftung Warentest au testat 35 de anvelope de vară de dimensiunea de 185/60 R14 82H şi 205/55 R16 91V, conform unor criterii şi principii stricte. Cotidianul „Auto Zeitung” a supus testului un umăr de 14 anvelope de vară de dimensiunea de 225/40 R 18 92 W/Y.

Noile anvelope de vară Nokian-SUV – cea mai înaltă stabilitate, confort deosebit la rulare şi performanţă extremă

Noile anvelope de vară Nokian-SUV sunt extrem de rezistente la uzură şi oferă o performanţă înaltă, siguranţă crescută sidurată de viaţă extraordinar de lungă datorită tehnologiei flancului Nokian cu aramid. Anvelopa Nokian Line SUV destinată utilizării pe diferite SUV-uri asigură un confort deosebit, stabilitate înaltă şi aderenţă puternică. În plus, aceste anvelope de varăconcepute pentru modelele populare de SUV-uri de clasă mică şi medie asigură un consum redus de combustibil. Anvelopele de vară sport Nokian zLine SUV asigură manevrarea precisă, stabilitatea înaltă, siguranţa în condiţii extreme şi satisfacţia sporită în timpul rulării pentruSUV-urile de clasă mare. Aderenţa perfecta la rulare a acestor anvelope le face să fie sigure chiar şi pe vreme ploioasă.

Anvelopele de vară Nokian sunt multiple câştigătoare ale testelor

Anvelopele de vară Nokian sunt multiple câştigătoare ale testelor, oferă o siguranţă ridicată şi asigură consumul redus de combustibil. Anvelopele de vară Nokian Line au obţinut deja calificativul „bune” la testarea ADAC 2014 a anvelopelor de vară şi în cadrul organizaţiei Stiftung Warentest, fiind recomandate în mod special în grupa de vârf a câştigătoarelor testului. Astfel, Nokian obţine o dublă reuşită la cele mai cumpărate două dimensiuni de anvelope testate, pentru clasa compactă şi medie şi pentru clasa mică.

Nokian Z SUV este câştigătoarea marelui test de anvelope de vară pentru anul 2014 al revistei germane „OFF ROAD” cu calificativul „RECOMANDARE SPECIALĂ”, şi, de asemenea, al revistei „SUV MAGAZIN”.

Acestea confirmă astfel imaginea favorabilă a companiei Nokian Tyres, inventatorul anvelopei de iarnă, deţinătorul recordului mondial şi liderul la nivel de tehnologie.

arhiva de ştiri