Ma ianuarie 16 2018

Nokian Tyres extinde utilizarea tehnologiei pe bază de fibre de aramidă la anvelopele pentru autoutilitare și rulote

Tehnologia Nokian Tyres Aramid Sidewall a fost concepută pentru a aduce un plus de durabilitate anvelopelor, la utilizarea în condiții solicitante. Durabilitatea sporită oferită de această tehnologie inovatoare este acum disponibilă și pentru șoferii profesioniști, cât și pentru posesorii de rulote, deoarece structura Aramid Sidewall, care conține fibre rezistente de aramidă, a fost extinsă și la producerea anvelopelor Nokian Tyres pentru autoutilitare și rulote

Tehnologia Aramid Sidewall asigură transportul fără griji 

Anvelopele destinate autoutilitarelorși rulotelor sunt supuse adesea unei utilizări intense. Aceste vehicule sunt grele și rulează adesea încărcate la maxim, pe șosele slab întreținute, pe pietriș și peste borduri. Anvelopele trebuie să susțină întreaga greutate a vehiculului și să ofere manevrabilitatea sigură și stabilitate în orice tip de condiții de drum.

Dorim să oferim șoferilor de autoutilitare și rulote aceeași durabilitate de care deja beneficiază utilizatorii anvelopelor SUV și LT. În plus față de protecția împotriva unor costuri adiționale neașteptate determinate de degradarea anvelopelor, fibra de aramidă oferăgaranția faptului că încărcătura va ajunge la destinație fără probleme, ” afirmă Petri Niemi, directorul departamentului Product and Pricing Management, Nokian Tyres. 

Fibra de aramidă reduce costurilor și oferă încredere conducătorilor auto 

Muchiile bordurilor și gropile din carosabil pot produce daune grave unei anvelope. Deteriorarea flancului anvelopei determină de obicei achiziționarea unei noi anvelope și înlocuirea celei deteriorate. 

Nucleul puternic aflat în centrul tehnologiei Aramid Sidewall este fibra de aramidă integrată în structura inovatoare a flancului anvelopei. Acest material este de asemenea utilizat în industria aerospațială și industria de apărare. Fibra de aramidă fortifică flancul anvelopei pentru a face față mai bine la impacturile externe, tăieturi și pierderea presiunii. 

Tehnologia Aramid Sidewall este deja utilizată de mai mulți ani în fabricarea anvelopelor Nokian Tyres SUV. Această tehnologie se regăsește acum în toate produsele Nokian Tyres destinate autoutilitarelor și rulotelor de pe piață. 

Produse care integrează tehnologia Aramid Sidewall începând cu data de 1 ianuarie 2018: 

Nokian WR C3

Nokian cLine Van

Nokian cLine Cargo

Nokian Weatherproof C

 

Produse care integrează, de asemenea, tehnologia Aramid Sidewall: 

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV (nou)

Nokian WR SUV 4 (nou)

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV

Nokian Line SUV

Nokian Weatherproof SUV

Nokian WR SUV 3

Nokian zLine SUV

Nokian Hakkapeliitta LT2

Nokian Rockproof

Nokian Rotiiva HT

Nokian Rotiiva AT

Nokian Rotiiva AT Plus

Nokian zLine A/S SUV

 

Durabilitate mai mare ca niciodată – urmărește clipul video

Vezi cum funcționează tehnologia Nokian Aramid Sidewall 

Fotografii: www.nokiantyres.com/aramid_technology/

Nokian Tyres – cel mai nordic producător de anvelope din lume

arhiva de ştiri