BATERIA

 

Tehinicienii noștri profesioniști vor verifica starea bateriei si dacă este nevoie o vor inlocui.

Descrierea soluției

  • În zilele noastre bateria este o parte importantă a mașinii. Pe lângă pornirea motorului, bateria de asemenea furnizează curent pentru toate componetele electrice din mașină, cum ar fi luminile, radioul, ștergatoarele, încălzirea scaunelor și așa mai departe când cererea de energie depășește alimenatarea alternatorului. O mașină modernă cu un număr mare de componente electrice și sistemul start/stop automat necesită calitate bună a bateriei și capacitate mare.
  • Dacă ai probleme când pornești motorul, găsești ajutor profesional la Vianor. Avem echipamentele necesare să verificăm performanțele bateriei tale, și dacă este nevoie o putem înlocui . La Vianor găsești diferite tipuri de baterii , iar cu o baterie de calitate mașina va porni chiar și în zilele cu temperature foarte scăzute. Alegerea bateriei se face în funcție de cum e folosită și prețul de obicei este în funcție de calitatea bateriei. Te putem ajuta să găsești bateria potrivită pentru mașina ta.
  • Bateriile sunt deșeuri periculoase. Legal este interzis a arunca o baterie veche, țineți cont că este un deșeu periculos și conține acid sulfuric și de aceea necesită o manevrare atentă. La Vianor avem noi grijă pentru tine de bateriile folosite.

Scânteia de pornire!