SERVICE AUTO

 

Tehnicienii noștri profesioniști vor efectua un serviciu complet de întreținere; mersul în service frecvent este necesar pentru a preveni defectele și asigură performanțele mașinii. Chiar daca totul a fost inlocuit in conformitate cu programul de întreținere al producatorului, mașina dvs poate avea nevoie de atentie suplimentara. Verificarile suplimentare si eventualele reparatii fac, de asemenea, parte din activitatea noastra de service auto, iar mecanicii noștri folosesc scule si unelte moderne pentru a localiza si repara problema.

 

Descrierea soluției

  • Mașina are nevoie de programare și verificări regulate, ca orice alt dispozitiv tehnic, deoarece piesele se descompun sau se uzează. Schimbările sezoniere de vreme și temperaturi trimit mașina în service pentru verificările sezonier, sau revizia periodică pentru numărul mare de km.
  • Producătorii de mașini au stabilit că revizia se face în funcție de numărul de km parcurși sau ani, dar multe mașini au un indicator de service care ne arată când trebuie făcută revizia. Oricum, la mașinile care nu indică când trebuie făcută revizia această responsabilitate este lăsată în grija șoferului.
  • Scopul programării și revizia obișnuită este de a asigura că mașina funcționează în siguranță și fără alte probleme în intervalul până la revizie. De aceea, este foarte important să se facă revizia regulat. Chiar daca mașina nu are încă kilometrajul necesar pentru revizie sau nu e în intervalul pentru revizie, programarea și verificarea stării mașinii periodic este necesară cel putin o dată pe an pentru a preveni defectele și a asigura funcționalitatea mașinii.