AERUL CONDIȚIONAT

Aerul condiționat necesită mentenanță periodică pentru a funcționa normal și eficient. Este indicat să lucreze la sistemul aerului condiționat numai presonalul calificat.

Descrierea soluției

  • Sistemul aerului condiționat crește confortul și siguranța în timp ce conduci. Condusul comfortabil, temperatura potrivită și umiditatea afectează șoferul. Să folosești aerul condiționat zilnic este simplu și fară bătăi de cap, dar aerul condiționat necesită mentenanță regulată pentru a funcționa normal și în eficient.
  • Aerul condiționat a fost dezvoltat pentru a reduce și elimina efectele umiditații și căldurii și în același timp să curețe aerul din interiorul mașinii. Sistemul de aer condiționat al mașinii și freonul circulă în același mod ca și frigiderul de acasă.
  • Aproximativ 10% - 15% din freon se pierde în fiecare an. Producătorii auto recomandă frecvent service-ul pentru aerul condiționat pentru a menține buna funcționare a sistemului. Pe măsură ce freonul scade , compresorul funcționează mai dens decât este nevoie, ceea ce va crește și consumul de combustibil. Sistemul care este defect va crește consumul de combustibil.